Groeien-in-Leiderschap-boek-tafel.jpg

In het boek ‘Groeien in Leiderschap, begin bij jezelf en doe het samen’ vertelt Frans Wilms over zijn praktijkervaringen als leider, zijn vallen en opstaan, zijn leren en genieten met praktische handreikingen.

Frans: “Mijn verhaal is de uitkomst van ervaringen en constateringen die ik samen met anderen heb kunnen doen: Als leider ben je zelf de sleutel tot succes bent. Je groeit door de pijl om te draaien. Niet naar anderen kijken, maar eerst naar jezelf. Dat heb ik gedaan en deel ik met je. Niet met de bedoeling om je te bewegen om mij na te doen. Maar om je op gedachten te brengen om je eigen weg te gaan en direct zelf aan de slag te gaan.” Dat blijkt ook wel uit de recensie van  Monique Heffels, bestuurder Levanto-groep: Als je voelt dat er meer uit je omgeving en uit jezelf te halen is, je het verschil wilt maken en in je eigen spiegel durft te kijken dan is dit boek een echte aanrader: het is plezierig confronterend, geeft zeer praktische handvatten om te groeien als leider en maakt nieuwsgierig naar meer.”

Meer informatie: Groeien in leiderschap. Begin bij jezelf en doe ’t samen.

© 2022 Coöperatie Verbindend Leiden