Graag nodigen wij jullie uit voor het netwerkevent Luchtkastelen bouwen.
Doel: we willen met elkaar in gesprek komen over het luchtkasteel van verbindend leiden. Vragen als ‘Wat is jouw luchtkasteel daarbij? Wat is jouw ambitie en stip op de horizon?’ komen voorbij. Aan de hand van de opbrengst van eerdere bijeenkomsten en een inleiding van de gastheer op dit thema, gaan we hier met elkaar het gesprek over aan.
Hoe mooi zou het zijn als we aan het eind van de bijeenkomst tot een uitdagend statement in één zin kunnen komen, waar we samen voor staan en voor gaan, zodat we niet ‘blijven hangen in goede bedoelingen en weinig daadkracht’…

Bouw jij mee aan het kasteel? Dan zien we je graag op 7 december van 15:00 – 17:00 uur
Waar:       ECI Cultuurfabriek
Adres:      ECI 13 Roermond

Aanmelden kan vanaf nu via [email protected]  Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding via email. Ben je nog geen lid, kun je gratis deelnemen om zo de sfeer te proeven.  We hopen je te mogen begroeten!!

Achter de schermen zijn wij druk bezig om een extra event te organiseren. Hierover later meer. Kijk nu alvast even naar het aangepast programma en save the date 16 maart  a.s. voor Netwerkevent Werkateliers! Meer info volgt!
http://www.verbindendleiden.nl/2017/06/28/programma-20172018-2/

© 2022 Coöperatie Verbindend Leiden