Coöperatie Verbindend Leiden heeft iets nieuws, de Community of Practice (COP). Vanuit de Samen-Werk partners, heeft deze week een bijeenkomst plaatsgevonden bij Helpcenter in Schinnen, een non-profit organisatie die diverse hulp onder één dak aanbiedt zoals o.a. voedselondersteuning, kleding, schuldhulpsanering, dag activering en begeleiding naar de arbeidsmarkt. Helpcenter heeft uitdagingen rondom financiering, wet- en regelgeving, marktwerking, enz. Coöperatie Verbindend Leiden gaat helpen door samen met een aantal leden de COP op te starten waarbij de verbinding wordt gelegd tussen de systeemwereld (wetten/regels) en de leefwereld (de praktijk). Dit gebeurt door met de juiste personen in gesprek te gaan en kleine stappen in de praktijk te zetten waarbij kennis en processen samen komen.


Helpcenter.jpg

© 2022 Coöperatie Verbindend Leiden