Wat zijn we trots op onze deelnemers van de Leergang “Goede raad Verbindt”

Vanavond vond de slotbijeenkomst ‘Goede Raad Verbindt’ plaats van de eerste leergang verbindend leiden voor raadsleden. Samen met Frans Wilms oprichter van Leiderschapsdomeinen, is deze samenwerking gestart om de logica van de samenleving te verbinden met de logica van de gemeenteraad. Bestuursleden van de coöperatie Birgit op de Laak en Marianne Smitsmans mochten de certificaten uitreiken aan de deelnemers van de gemeente Beesel, Gemeente Roermond en Gemeente Eijsden-Margraten. Tot slot werd een openhartige pitch gegeven waarbij valkuilen, herkenning, de kracht van het luisteren, emotie, verbindend leiderschap en iedereen de ruimte geven om zichzelf te kunnen zijn naar voren kwam. “100% labeling is just for clothes”.

© 2022 Coöperatie Verbindend Leiden