Enige tijd geleden is Monique Luijten toegetreden als bestuurslid van de coöperatie. Wat is haar visie, rol en betrokkenheid?

“Leiderschap in al haar facetten fascineert me; als individu: persoonlijk en professioneel, maar ook binnen en tussen organisaties. De coöperatie Verbindend Leiden benoemt en agendeert vraagstukken die dit altijd raken; variërend van big data tot werkdruk, van loslaten tot grip houden op teams en organisaties. De leden (met een grote diversiteit aan bagage) zorgen voor verschillende inzichten en inspiratie waardoor er actief met vraagstukken aan de slag gegaan wordt, kennis gedeeld wordt en ieders netwerk verrijkt wordt.

In de huidige groeifase van de coöperatie wil ik graag mijn bijdrage leveren door als sparringpartner in het bestuur verheldering- en verdiepingsvragen te stellen. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Welke rol kunnen we pakken als aanjager en welke verbindingen kunnen we activeren of vitaliseren? En niet te vergeten, hoe gaan we dit in de praktijk vormgeven en daadwerkelijk organiseren?”

1 MoniqueLuijten
© 2022 Coöperatie Verbindend Leiden