Graag nodigen wij je 31 oktober uit voor netwerkevent InspireX Learning by Example in Limburg” Met gastspreker De Kwetsbare Held, Wout van Wengerden belooft het een bijzondere middag te worden. Als tipje van de sluier kunnen we alvast verklappen dat speciale gast Juf Daisy (top 10 Global teacher Prize en Beste Juf van Nederland 2017) zorgt voor een interactief gedeelte waarbij verbondenheid, eigenaarschap en vertrouwen centraal staan. Het programma volgt met tafelgesprekken over praktijkvoorbeelden van onze leden en de wijze waarop we met verbindend leiden concrete resultaten kunnen bereiken die ertoe doen. Van elkaar leren en verbinding leggen met andere leden is wat je hier kunt halen en brengen. Om de verbinding compleet te maken, sluiten wij om 17:00 uur af met een netwerkborrel.

Tijdstip: 13:00 – 18:00 uur
Locatie: Oolderhof, Broekstraat 35 Herten (gratis parkeergelegenheid).

Voor leden is deze bijeenkomst gratis. Ben je nog geen lid van Coöperatie Verbindend Leiden, bieden wij jou eenmalig de kans om een keer sfeer te komen proeven waar de coöperatie zoal voor staat. Wees welkom om kennis te maken. Aanmelden voor zowel leden als niet leden is verplicht!

Juf Daisy te gast bij De Wereld Draait Door


© 2022 Coöperatie Verbindend Leiden