Met een groot aantal deelnemers en gemixt gezelschap, mochten we afgelopen vrijdag te gast zijn bij een van onze leden, Kragten in Herten.

Kragten – Joris Janissen
Kragten is een advies-, ontwerp- en ingenieursbureau maar daar gaan we het tijdens deze bijeenkomst niet over hebben. Directeur Joris Janissen vertelt hoe verbindend leiderschap binnen Kragten wordt toegepast op de werkvloer en wat zij anders doen voor en juist samen met hun personeel. Te veel om op te noemen, maar de rode draad is aandacht en vertrouwen geven aan hun grootste kapitaal, namelijk hun medewerkers! Kragten zet werkgeluk voorop waarna kwaliteit, resultaten en cijfers automatisch volgen. Een perfect voorbeeld van verbindend leiderschap. Bekijk tevens de video “Kragten Doet” met de gedachte samen sterk voor een ander.

“Samenwerken, respect en vertrouwen vormen samen het familiegevoel.
Belangrijke ingrediënten voor onze succesvolle organisatie.”

1.FotopresentatieJoris

Flowcreatie – Marissa Dunk
Marissa helpt mensen en organisaties bewust maken van hun eigen potentieel en helpt ze succesvol te veranderen. Marissa verzorgde deze middag het interactieve gedeelte met tips om op een onbewuste of bewuste manier in verbinding met de ander te treden. Door welke bril kijk jij als je een (eerste) gesprek met iemand aangaat?

“Veranderen kun je alleen dat waar je je bewust van bent.”


Nieuwe Samen-Werk Partner – Even voorstellen
a4Works – Majelle Panis
a4works richt zich op werkzoekenden, talenten met grote ambities én de juiste drive! Ze stomen werkzoekenden klaar om weer aansluiting te vinden met de huidige arbeidsmarkt. Ze leren werkzoekenden eigen regie te voeren, de kracht in zichzelf te ontdekken en lekker in hun vel zitten. Aandachtspunten die de rode draad vormen naar duurzame oplossingen voor uitval op de arbeidsmarkt. Ze kijken naar wat wel kan in het kader van de Positieve Gezondheid voor een gezonde Limburgse economie. Alle informatie over a4Works lees je hier.

Waarom Samen-Werk Partner?
Een van de redenen waarom a4Works de Samen-Werk aansluit bij de coöperatie, is dat zij als accountmanager helpen de verbinding te leggen naar positieve gezondheid. Ze inventariseren gezamenlijke belangen en interesses en werken samen met ons potentiële plannen verder uit.

WELKOM a4Works!!
Wij zien enorm uit naar een fijne en waardevolle samenwerking!


© 2022 Coöperatie Verbindend Leiden