Bekende gezichten verwelkomen, nieuwe ontmoetingen, gelachen, geleerd, een yell en zelfs een knuffel. Wat hebben we afgelopen donderdag genoten van jullie aanwezigheid tijdens het netwerkevent InspireX “Verbindend Leiden & Learning by Example”!

Een energieke en inspirerende middag met een volle zaal bekenden en nieuwe gezichten. Dagvoorzitter Wout van Wengerden deelde openhartig zijn indrukwekkende verhaal van De Kwetsbare Held. Een videoboodschap van Gouverneur Theo Bovens volgde over het belang van verbindend leiderschap in Limburg. Gedeputeerde Andy Dritty deelde met ons de uitdagingen vanuit beleid en diverse initiatieven van Provincie Limburg en het leggen van verbindingen met de diverse doelgroepen. Juf Daisy heeft ons ‘de les gelezen’ waarbij o.a. verbondenheid, eigenaarschap en vertrouwen op een boeiende wijze werd gebracht. En wat doet de coöperatie nog meer? Kennisdelen en samen leren door verschillende leergangen en masterclasses aan te bieden die ontwikkeld zijn met en door onze leden. Klik op onderstaande button voor een foto impressie van deze middag (met dank aan Sandra Huntjens Fotografie).

FIJN DAT JE ER WAS
Dank aan alle leden, introducees en gastsprekers die waardevolle aandacht en denkkracht hebben geboden. Vanuit jullie eigen praktijkvoorbeelden en openheid, hebben jullie mede inhoud gegeven aan deze inspirerende middag!

SAVE THE DATE
Graag verwelkomen we jullie weer tijdens de volgende netwerkbijeenkomst “Verbindend Leiderschap & BIG DATA” op 30 januari in de middag bij Brightlands Heerlen. Een uitnodiging hiervoor volgt snel.

1 InspireX 111
Fotoreportage en terugblik netwerkevent InspireX 2
© 2022 Coöperatie Verbindend Leiden